Hlavní obsah

Muž přinutil svou družku, aby vyskočila z okna paneláku

Novinky, Petr Nový
Frýdek-Místek

Policejní komisařka obvinila z týrání osoby žijící ve společné domácnosti a navádění k sebevraždě 32letého muže. Ten podle kriminalistů donutil svou družku skočit z okna v šestém patře bytového domu. Za to mu hrozí až osmileté vězení, nyní je ve vazbě.

Foto: Petr Nový, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Třicetiletá žena z Frýdku-Místku snášela od svého druha bití a ponižování čtyři měsíce. Když ji nakonec vytáhl večer z postele a přikazoval jí, aby vyskočila z šestého patra, udělala to. Z balkónu však nakonec vypadli oba.

Od začátku roku 32letý muž z Frýdku-Místku bil svou družku, a to hlavně v opilosti. Vulgárně jí nadával a ponižoval, a to i před jejich nezletilými dětmi. Žena se ho bála a se zraněními, která jí způsoboval, nechodila k lékaři.

O to větší strach z jeho dalších útoků měla. Vše vyvrcholilo v květnu. V 10 hodin večer začal násilník svou družku opět napadat, a když mu řekla, že si něco udělá, vytáhl jí z postele. Začal ji pak strkat k balkonu a nabádal ji, aby z něj vyskočila.

Žena nakonec zábradlí přelezla a skočila dolů. S sebou však překvapivě strhla i svého druha. Naštěstí se oba zachytili o kovovou konstrukci balkónu pod nimi, a tak pád z šestého patra panelového domu přežili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám