Hlavní obsah

Metro C jezdilo jen do Holešovic, v tunelech pobíhal pes

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Netradiční dopravní komplikace způsobil ve středu dopoledne pes, který vběhl do kolejového systému metra na trase C na severu města. Metro kvůli tomu už od desíti hodin končilo ve stanici Nádraží Holešovice. Provoz se podařilo obnovit před polednem. V odpoledních hodinách byl na 15 minut na trase C přerušen provoz opět. Mezi stanicemi Vyšehrad a Pražského povstání neznámá osoba vběhla do tunelu.

Článek

Informaci o psu Novinkám potvrdil mluvčí pražského dopravního podniku Ondřej Pečený. „Z Holešovic byla do severní části města zavedena náhradní autobusová doprava,“ řekl. Zvíře se hasičům metra a policistům podařilo chytit krátce před polednem.

Vlaky nejezdily v úseku Ládví - Letňany od deseti hodin, před jedenáctou hodinou byl provoz zastaven až do stanice Nádraží Holešovice.

Před 16. hodinou byl provoz na trase C přerušen opět. Důvodem byla neznámá osoba v tunelu mezi stanicemi Pražského povstání a Vyšehradem. Po 15 minutách se vlaky opět rozjely.

Reklama

Výběr článků

Načítám