Hlavní obsah

Nekvalitní pervitin zabil dva mladé lidi, třetí bojuje o život

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Policisté a záchranáři vyjížděli v neděli do Stochova na Kladensku, kde po požití pervitinu zemřeli dva mladí lidé. Další bojuje o svůj život v kladenské nemocnici. Nejspíš si vzali nekvalitní dávku drogy.

Článek

Podle informací Novinek záchranáři na místo vyjížděli poprvé již v sobotu k muži, který si stěžoval na zdravotní problémy. Podle svých slov si nejspíš koupil špatnou dávku.

Zdravotníci ho převezli do kladenské nemocnice, což mu zřejmě zachránilo život. Když se vrátil zpátky, našel dva mrtvé kamarády a třetího v bezvědomí.

"Byli jsme přivoláni k mladému muži a ženě, lékař jim už nemohl pomoci. Do nemocnice jsme převezli třetího muže, který byl v bezvědomí a ve vážném stavu," řekla Novinkám mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková.

U mrtvých je podezření na otravu pervitinem. Neštěstí se stalo v domě, kde už byla dříve odhalena pěstírna marihuany. Policie k případu informace zatím neposkytuje s tím, že je vyšetřování na samém začátku.

Reklama

Výběr článků

Načítám