Hlavní obsah

Za prohřešky na silnicích mnohdy nestojí nepozornost, ale nově diagnostikované řidičské dysfunkce

Parkitida, syndrom náhlého vybočení, nedobrzdivost či značkozrakost - to jsou nejčastější dysfunkce českých řidičů. Od letošního roku je možné tyto neduhy odstranit pomocí profesionální terapie.

Řidiči při terapiích

Článek

Institut řidičských terapií založil v minulém roce terapeut Jan Lepší. Na základě svých 20letých výzkumů na téma chování řidičů na silnicích dospěl k jednoznačnému závěru: Za prohřešky na silnicích zdaleka nestojí pouhá nepozornost řidičů, ale dysfunkce, o jejichž existenci nemají samotní řidiči ponětí! Jan Lepší proto vypracoval diagnostické techniky, které dokáží jednotlivé dysfunkce u řidičů bezpečně rozpoznat.

Terapeut Jan Lepší

Velký zájem ze strany veřejnosti přiměl Lepšího, aby založil specializované pracoviště, které nabízí řidičům netradiční terapie. Ty mají díky své rafinované podobě vysokou účinnost, a to jak na muže-řidiče, tak ženy-řidičky. „U pacientů s parkitidou - neschopností správně příčně či podélně zaparkovat - dosahujeme téměř 100% úspěšnosti. Není výjimkou, že se řidiči po naší terapií na ulici sami nabízejí a parkují vozy ostatním řidičům na parkovací místa,“ potvrzuje úspěchy své terapie Jan Lepší.

Terapeut Jan Lepší

Zjistěte, zda netrpíte některou z řidičských dysfunkcí na www.ridicsketerapie.cz

Výběr článků

Načítám