Hlavní obsah

Správná montáž a manipulace s novými okny

Novinky, BOHEMIA PLAST GROUP

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výběr nových oken je jedna věc, ale nezapomeňte, že dalšími kroky k tomu, aby správně fungovaly a plnily svou funkci je jejich správná montáž, obsluha a údržba.

RD DOKSY

Článek

Osazení nového plastového okna  do rámu je posledním krokem při výměně oken. Může se zdát, jako velmi jednoduchá, ale má svá přesná pravidla. Stejně tak, jako i samotná manipulace s novým výrobkem. Montáž byste vždy měli přenechat odborníkům.

Zapěnění plastového okna po montáži plastového okna v panelovém domě

Dejte pozor na nedokonalosti před odchodem firmy

Montáž nových oken rozhodně není posledním krokem při jejich výměně. Plastová okna , hliníková  i ta dřevěná je třeba po instalaci řádně zkontrolovat. Na oknech mohou být zbytky malty, nebudou dosedat, kování půjde ztuha nebo budou až příliš špinavá. Všechny tyto části by měla firma ještě před svým odjezdem společně s vámi zkontrolovat, odstranit a seznámit Vás s údržbou Vámi zakoupených výrobků.

Zapěnění plastového okna po montáži plastového okna v panelovém domě

Jen ten, kdo se o okna stará s nimi bude spokojený

I s novými okny by se mělo vždy manipulovat obezřetně a s citem. Musíme brát v úvahu fakt, že okna jsou kvalitní, ale nikoliv nerozbitná. Předcházejte prudkým nárazům od předmětů i od průvanu. Kováním pohybujte zlehka a vždy pouze do možných poloh. Dbejte na to, že okna nesmí být vystavena vysokým teplotám, například v blízkosti krbu. A jedna z nejdůležitějších věcí je dbát na správnou údržbu. Dbáme rovněž na odstranění zbytků ochranných fólií a to pokud možno do prvního měsíce ode dne montáže.

Zapěnění plastového okna po montáži plastového okna v panelovém domě

Společnost Bohemia Plast Group s.r.o. patří v oboru výroby a montáže oken ke špičce na trhu. Kromě odborné montáže vám profesionální pracovníci poskytnou odborné poradenství, jak udržet vaše nová okna v kondici.

Při obsluze oken je důležité dodržování polohy kliky dle

Zapěnění plastového okna po montáži plastového okna v panelovém domě

Výběr článků

Načítám