Hlavní obsah

Ekonomická krize? Nejlepší doba pro nastartování osobního byznysu a podnikání!

Novinky, Táňa Tučková, publicistka

Od ledna nás čeká další nárůst životních nákladů. Už dnes má ale téměř 70 procent českých domácností značný problém vyjít se svými příjmy. Co má dělat ten, koho kladivo krize dostane? Nežehrat na osud a začít podnikat, radí expert na MLM!

Článek

Víte, kterému druhu podnikání se v těchto nelehkých časech daří nejvíc? Multilevel marketingu! MLM, neboli network marketing, se stává fenoménem dnešní doby. Nevyžaduje totiž téměř žádné vstupní investice ani speciální vzdělání, a přitom jde o velmi efektivní způsob podnikání a vydělávání peněz. „V téměř žádné jiné branži člověk nestoupá po kariérním a finančním žebříčku tak rychle, jako v MLM. Ovšem za předpokladů, že si vybere pro sebe opravdu dobrou MLM společnost s dobrým produktem, je ochoten se tento druh obchodu „za pochodu naučit“ a svůj úspěch v něm si odpracovat,“ tvrdí Jaroslav Pilný, www.jaroslavpilny.com,  odborník na MLM a osobní rozvoj, úspěšný lídr světového nákupního společenství a mezinárodní kouč network marketingu.

Čím dál víc lidí, a to i špičkových manažerů, vyhledává dobré MLM společnosti, aby zabezpečili sebe a své rodiny. A řada z nich se v relativně krátké době skutečně propracuje k finanční nezávislosti.

„Nastartovat osobní byznys v zavedené MLM společnosti se dá i při jakémkoli zaměstnání,“ říká Pilný. „Chce to ale správně si ji zvolit a nemít nereálná očekávání. Kdo není ochoten se namáhat, ať to ani nezkouší. Mám zkušenost, že ten, kdo pořádně pochopí, o jak úžasnou příležitost se jedná, toho network chytí natolik, že se mu začne věnovat naplno. Výsledky jsou totiž vidět dost brzo.“

Největší problémy jsou tedy dva: osobní rozhodnutí a správný výběr produktu a společnosti. Zadáte-li do Googlu heslo „MLM společnosti“, vyjde vám víc než 300 000 odkazů. V takového záplavě informací se laik vyzná stěží. Oddělit zrno od plev a dobře poradit umí jen odborník.

Výběr článků

Načítám