Hlavní obsah

Žena se v Izraeli provdala za delfína

– JERUZALÉM

Láskou na první pohled nazvala Sharon Tendlerová své první setkání se Cindym před 15 lety. A tento týden se do toho konečně ponořila a vyslovila žádost o ruku. Totiž o ploutev. Cindy je delfín, který jí bude plavat životem po boku.

Článek

Při skromném obřadu na Delfíním útesu v jihoizraelském přístavu Ejlat se nakonec 41letá Britka stala zřejmě prvním člověkem na světě, který vstoupil do svazku manželského s delfínem.

V bílých šatech, závoji a s růžovými květy ve vlasech poklekla Tendlerová na koleno a dala Cindymu polibek. A slanečka.

"Není to perverzní. Já tohohle delfína miluju. On je moje životní láska," prohlásila Sharon v sobotu po návratu do Londýna.

Tendlerová, která podle svých slov dováží do Anglie oblečení a podporuje rockové kapely, od svého prvního setkání s delfínem navštěvuje Izrael každý rok několikrát. Když byla dotazována, jestli má přítele, vždycky odpovídala "Ne. Skončím ve svazku se Cindym."

Svatba samozřejmě není legální

A ve středu to svým způsobem skutečně udělala. Ačkoliv uznává, že její svatba nemá legální základy, říká, že odráží její hluboké city k 35letému objektu jejího citu, jímž je samec delfína skákavého.

"Není to nic špatného. Já ho miluju, ale ne tak jako člověka. Je to čistá láska, kterou cítím k tomuhle zvířeti," vysvětlila "nevěsta".

Sharon nezavrhuje ani tu možnost, že jednou uzavře "lidský" sňatek, teď se však prohlašuje striktně za "ženu jednoho delfína".

"On si bude hrát se všemi ostatními děvčaty," říká o "svatební smlouvě", i když je prý žárlivá. "Doufám, že bude mít hodně delfíňátek. Čím víc delfínů, tím líp."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám