Hlavní obsah

„Nejšťastnější pasažérka na světě“ měla celé letadlo pro sebe

Novinky, vps

Čas od času se objeví zpráva, že nějakému pasažérovi se poštěstilo letět v prázdném letadle. Teď se to povedlo jedné Číňance, která letěla do města Kuang-čou. Vysloužila si tím označení „nejšťastnější pasažérka na světě“, protože letěla v období, kdy se stovky miliónů Číňanů přesouvají po své domovině za oslavami čínského Nového roku a narazit na prázdné letadlo, vlak nebo autobus je asi tak pravděpodobné jako výhra jackpotu v loterii.

Foto: Profimedia.cz

Výhled, který měla Čangová během svého letu

Článek

Žena identifikovaná pouze příjmením Čangová letěla tento týden z Wu-chanu. Její let měl zpoždění kvůli bouři a aerolinky nabídly pasažérům dřívější odlet.

Všichni toho využili, jen Čangové se hodilo letět až později, a tak počkala. Ke svému překvapení zjistila, že je v letadle jediná.

„Byla jsem tak šťastná. Byla to jedinečná zkušenost. Cítila jsem se jako rocková hvězda,“ uvedla pro BBC Číňanka, jež letěla za rodinou oslavit čínský Nový rok. Ten letos připadá na 8. února.

Foto: Profimedia.cz

Číňanka měla letadlo jen pro sebe

Fotkami prázdného letadla se pochlubila na čínské sociální síti Weibo, kde se mnoho lidí podivovalo jejímu štěstí, ale našli se i tací, kteří považovali let jen s jedním pasažérem za plýtvání a kritizovali aerolinky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám