Hlavní obsah

Dva zdrogovaní pašeráci marihuany se omylem udali policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojice mladých Američanů převážejících napříč USA několik kilogramů marihuany se nedopatřením udala policii. Domnívali, že jsou beznadějně obklíčeni agenty v civilu. Policisté ale vůbec nevěděli, že drogu vezou. Mladíci si dali marihuanu, a ta je přivedla do tak paranoidního stavu, že všechny v okolí považovali za policisty. Sami nakonec zavolali na tísňovou linku a vzdali se.

Foto: Idaho Police

Leland Ayala-Doliente a Holland Sward

Článek

„No, my jsme ti dva troubové, co se právě nechali chytit, když se snažili provézt trochu hulení přes vaší hranici,“ uslyšel překvapený operátor na policejní lince 911.

Když se několikrát zeptal, o co volajícímu jde, postupně pochopil, že ve městě Rexburg ve státě Idaho čeká v autě dvojice mužů, která si myslí, že je sledována týmem neuniformovaných policistů.

Poslal proto na místo policejní vůz, při jehož příjezdu stáli 22 letý Leland Ayala-Doliente a 23letý Holland Sward s rukama nad hlavou a vedle auta měli vyložený přepravní box na psa. V něm policie našla přes devět kilogramů marihuany v malých balíčcích, uvedl web EastIdahoNews.com.

Drogu se snažili převézt z Las Vegas do víc než 1300 kilometrů vzdáleného města Bozeman v Montaně, kde bydlí. Prý ale pochopili, že proti „policejní přesile“ nemají šanci.

Když oběma mužům provedli v laboratoři krevní zkoušku, zjistili policisté, že reprezentativní vzorek nákladu už otestovali.

K incidentu došlo už loni 23. ledna, policie z Rexburgu však záznam hovoru zveřejnila až teď.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám