Hlavní obsah

Ruský „šikula” předvedl při výjezdu z parkoviště výkon hodný Mr. Beana

Novinky, lsi

Ruský řidič z Kemerova předvedl výkon hodný Mr. Beana. Při vyjíždění z parkoviště si nejprve utrhl přední nárazník, poté ještě naboural do několika dalších zaparkovaných aut. Při riskantním vyjíždění z parkoviště navíc málem přejel jednoho ze svých kamarádů.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič podal při výjezdu z parkoviště výkon hodný Mr. Beana

 
Článek

Video zachycuje ruského mladíka, který se svérázným způsobem snaží odjet z téměř prázdného parkoviště. První chybu udělá už při samotném výjezdu z parkovacího místa.

Zvolil totiž příliš velký rejd a o vedle stojící auto si utrhl přední nárazník. Když zjistí, že toto se úplně nepovedlo, pošle spolujezdce, aby upadlý kus sebral.

Z neznámých důvodů ovšem začne nevyhnutelně mířit k dalšímu zaparkovanému autu. Do toho narazí i přesto, že se jeho kamarád snaží vůz zastavit.

Nárazu spolujezdec zabránit nedokázal, a tak se vrací ke svému původnímu úkolu, tedy sebrání utrženého nárazníku. Ten se ovšem do příliš malého auta nevejde, proto ruský „šikula“ odjíždí s napůl otevřenými dveřmi.

Těmi tak ještě při samotném výjezdu z parkoviště odře několik dalších aut. Ani to však ruského „mistra volantu“ neodradilo od další jízdy.

Reklama

Výběr článků

Načítám