Hlavní obsah

Rodině prorazil střechu garáže balík drog, vypadl z letadla

Novinky, vps

Nečekaný dáreček našel jeden manželský pár z Arizony ve své garáži. Střechou tam propadl zhruba 10kilový balík marihuany, který byl nejspíš shozen z letadla letícího z Mexika o něco dřív, než si pašeráci představovali.

Foto: Nogales Police Department

Balík marihuany spadl přímo na plastový kotec psa Donnellyových

Článek

Mayu a Billa Donnellyovi vzbudila nedávno v noci hlasitá rána. Přisuzovali to bouřce, a tak spali dál. Ráno si však Maya všimla, že na zemi v jejich přístřešku se válí kusy dřeva, uvedl web stanice ABC 15.

Když to šla prozkoumat, našla v garáži balík drog, který prorazil plastovou přepravku pro jejich německého ovčáka. Ten v ní v tu chvíli naštěstí nebyl.

„Nejspíš byl u brány a sledoval, jak prolétá to letadlo,“ uvedla Donnellyová pro zpravodajský web Nogales International.

Podle místní policie se jednalo o marihuanu v hodnotě asi 10 tisíc dolarů, tedy zhruba 240 tisíc korun. Pravděpodobně byla shozena z ultralehkého letadla, vyšetřovatelé však uvažuji i o variantě, že se jednalo o dron.

„Někdo udělal chybu a kdo ví, co to pro něj bude mít za následky,“ řekl pro ABC 15 místní policejní náčelník Derek Arnson.

Policisté nepředpokládají, že by k Donnellyovým někdo šel drogy hledat, i přesto ale raději posílili hlídky v okolí jejich domu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám