Hlavní obsah

Vycouvat z parkoviště bylo pro řidiče nepřekonatelným problémem

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ťiang-jin

Nemotorný řidič si ušil z ostudy kabát poté, co se snažil vycouvat z parkovacího místa v čínském městě Ťiang-jin v provincii Ťiang-su. Ne zcela náročný řidičský manévr mu zabral podle policie celých deset minut, přičemž více než desetkrát naboural do vedle stojícího auta, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidičovo trápení trvalo dlouhé minutyVideo: Reuters

 
Článek

Scénku jako z grotesky natočila 6. října bezpečnostní kamera na parkovišti. Řidič šedého sedanu, zaparkovaného čelem k chodníku, se zoufale snažil z místa vycouvat. Poté, co poprvé narazil do vedlejšího vozu, zajel zpět a pokus opakoval. Po nekonečných minutách a mnoha nárazech nakonec z parkoviště ujel.

Podle dopravního policisty Siao Singa muž obdržel řidičský průkaz před čtyřmi lety, během té doby ale moc neřídil. „Couvání není nijak složité. Řidič ale získal oprávnění před tím, než nastoupil na univerzitu, a za poslední čtyři roky procvičoval své řidičské schopnosti jen zřídka,“ uvedl Sing s tím, že byl řidič už potrestán.

Katastrofické parkování

Problémy ale působí některým motoristům nejen výjezd z parkoviště, ale i parkování samotné. Neznámý řidič či řidička terénního vozu tak například před pěti lety u fitness centra Extreme Fitness Thornhill v kanadském Ontariu zdemoloval dva osobní automobily a poté z místa činu odjel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám