Hlavní obsah

Mladík se vrátil z dovolené s živým pavoukem v břiše

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Suvenýr, o který rozhodně nestál, si z dovolené na Bali přivezl Australan Dylan Maxwell. V břiše měl pavouka, který si prokousal cestičku od jeho pupíku až k hrudníku, napsala v pátek agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Australan se vrátil z dovolené na Bali s pavoukem v břišeVideo: Reuters

 
Článek

Maxwell byl na Bali minulý týden. Ještě během pobytu se na jeho břiše objevila podivná červená čára. Šel proto do místní nemocnice, kde mu řekli, že ho štípl hmyz, a dali mu na to mast.

Po víkendu se vrátil domů do Austrálie a jeho potíže neustávaly. Čára se zvětšovala.

„Bylo to, jako kdyby mě někdo škrábal špičkou nože,“ popsal 21letý Australan své potíže pro server NT News. Mastička jeho problém ještě zhoršila, čára, která vypadala jako jizva, ho začala pálit.

Vydal se tak ke kožnímu lékaři, kde prožil životní šok. Lékař totiž z jeho těla vyndal malého tropického pavouka. V jeho těle, do něhož se dostal malou jizvičkou po operaci slepého střeva, přežil tři dny.

„Byl o něco větší než hlavička sirky. Mě jen tak něco nevyděsí, ale tohle mě dostalo. Byla to hodně bizarní zkušenost, dozvědět se, že něco takového může přežít několik dní v mém těle,“ řekl mladík, který si od přátel vysloužil přezdívku Spiderman.

Lékaři pavouka poslali odborníkům, kteří by měli určit, o jaký druh se jednalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám