Hlavní obsah

Jak reagují muži, když na rande přijde obézní žena místo štíhlé

Novinky, fis

O tom, že on-line seznamování je riskantní a zavádějící, se přesvědčili ti, kteří se v USA nevědomky zúčastnili nedávného sociálního experimentu. Ten měl za cíl ukázat, jak lidé reagují, když na schůzku dorazí někdo trochu jiný, než koho znají z fotek a svých představ.

Takhle reagují muži, když na rande dorazí silnější žena místo štíhlé

 
Článek

Sociální experiment představila skupina Simple Pickup, která se snaží ukázat, že každý muž si může najít atraktivní ženu. V tomto experimentu, týkajícím se online seznamování přes aplikaci Tinder, byli otestováni muži i ženy.

Čtyřiadvacetiletá štíhlá blondýnka Sára se na fotkách líbila leckomu. Dohodnout si rande přes internet hned s několika muži pro ni proto nebyl problém. Na schůzku šla ovšem v rámci experimentu vyzbrojená kily navíc, aby odhalila, jak budou dotyční reagovat na její dočasně méně atraktivní vzhled.

Představování proběhlo ve všech případech poměrně nevinně s poznámkou: „Vypadáš trochu jinak než na fotkách.“ S ubíhajícím časem se však mladíci chovali víc a víc rozhořčeně, někdy až vulgárně. Jeden odešel na toaletu a už se nevrátil, další Sáře vyčetl, že ztratil čas, třetí se vymluvil na manželství... Jen jeden mladík na schůzce zůstal a choval se mile.

Překvapivé reakce žen na setkání s obézním mužem

Do stejné situace byly postaveny ženy. Willa znaly z fotek jako hubeného osmadvacetiletého muže. Na rande ale dorazil nápadně obézní chlápek, na kterém byl zajímavý snad jen jeho smysl pro humor. Počáteční rozčarování bylo patrné. I ženy se podivovaly nad tím, že fotky lhaly. Tři z pěti se s ním však domluvily na další schůzce, a došlo dokonce i na polibky.

Reklama

Výběr článků

Načítám