Hlavní obsah

Matka dávala dceři tasemnice, aby zhubla před soutěží krásy

Žena z Floridy chtěla mít z dcery královnu krásy. Jenže jí přišla příliš rozměrná. Aby dcera zhubla, přimíchala jí do nápoje boubele – larvální stadium tasemnic. Dívka nic netušila, dokud s vážnými zdravotními komplikacemi a nafouknutým břichem nedorazila do nemocnice.

Foto: Profimedia.cz

Tasemnice. Ilustrační foto

Článek

Lékaři v nemocnici se domnívali, že je teenagerka těhotná. Ultrazvuk ale žádné dítě neobjevil.

„Něco však bylo v jejích střevech,“ uvedla zdravotní sestra Maricar Cabralová-Osoriová v pátečním pořadu Nevyřčené příběhy z pohotovosti televizního kanálu Discovery Fit and Health.

Dívku pak poslali na toaletu a bylo jasno. „Záchodová mísa byla plná tasemnic. Fuj! Bylo to tak odporné. Vyšel jich pár, který byl velmi dlouhý a snažil se dostat z mísy,“ popsala v pořadu Cabralová-Osoriová.

Zatím ale lékaři netušili, kde dívka ke střevním parazitům přišla. Že v tom má prsty matka, bylo jasné už při výslechu lékaře. „A pak jste viděli její matku, jak zbledla. Té dívce se omlouvala. Pořád říkala: ‚Je mi to tak líto. Víš, udělala jsem to, abys byla trochu hubenější. Potřebovala jsi pomoct před tou soutěží krásy,‘“ popsala dále Cabralová-Osoriová v pořadu televize Discovery.

Matka se přiznala, že boubele (larvocysty, vývojové stadium tasemnic) obstarala na černém trhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám