Hlavní obsah

Fotil se s pistolí přiloženou k hlavě, zbraň vystřelila

Novinky, vps

Tragédií skončil pokus jednoho Mexičana o selfie (fotografický autoportrét) s pistolí u hlavy. Zbraň totiž zřejmě omylem vystřelila a muže na místě zabila, uvedla mexická média.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Jednadvacetiletý Oscar Aguilar pil minulý víkend s dvěma přáteli ve svém domě v severní části Mexico City. Rád si při různých příležitostech pořizoval selfie a zveřejňoval je na svém facebookovém profilu. Během večera ho napadlo, že by se mohl vyfotit se zbraní u hlavy. Tento nápad hodný Darwinovy ceny se mu ale stal osudným.

„Slyšel jsem výstřel, pak někdo křičel. Uvědomil jsem si, že se někomu něco stalo,“ citoval Daily Mirror mladíkova souseda.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Podle mexického serveru Excelsior byl Aguilar na místě mrtev. Server Proseco uvedl, že se nejspíše jednalo o nehodu.

Darwinova cena (Darwin Award)

Darwinova cena je ironické ocenění pro lidi, „kteří se zasloužili o zlepšení lidského genofondu tím, že se sami odstranili ze světa hloupým způsobem“. Cena je pojmenována po Charlesi Darwinovi, zakladateli evoluční biologie. Nejde o žádné hmotné ocenění, uděluje se na internetové stránce DarwinAwards.com jen jako určité (obvykle posmrtné) uznání.

Zdroj: Wikipedia

Jednoho z kamarádů, kteří Mexičanovi dělali společnost, policie zatkla. Ten druhý je na útěku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám