Hlavní obsah

Dvounohý boxer si poprvé vychutnal běh po pláži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen těžko si lze představit, že by naši čtyřnozí miláčci měli mít pouze dvě nohy. Příběh boxera Duncana, který sleduje celý svět, je ale trochu jiný. Narodil se s deformovanými zadními končetinami. I přesto, že má k dispozici invalidní vozík, raději se prohání po svých. První výlet na pláži si náramně užil.

Dvounohý boxer si poprvé vychutnal běh po plážiVideo: xyz

 
Článek

Video Duncanem Lou obletělo internet rychlostí blesku. Majitelé boxera totiž zdokumentovali jeho vůbec první výlet na pláži, kde se společně s dalšími dvěma psy prohání jako vítr.

I přesto, že má Duncan pouze přední končetiny, je schopen držet nejen perfektně rovnováhu, ale také dokáže běžet opravdu rychle. Jeho majitelé prozradili, že má Duncan k dispozici invalidní vozík, který mu má pomáhat v pohybu. Nechce ho ale používat.

„Nechali jsme ho na volno bez vozíku, aby mohl běžet po svých dvou nohách. Na videu jsou některé záběry zpomalené, naopak žádné se nezrychlovaly. Video bylo natočené pro představu o tom, jak rychlý ve skutečnosti Duncan dokáže být,“ prozradili jeho majitelé z amerického státu Washington.

Boxer se narodil se zdeformovaným párem zadních nohou, které mu později chirurgové odstranili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám