Hlavní obsah

Řidič poznal, že Boží mlýny melou. A to dost rychle

Novinky, vps

Obrovský pocit zadostiučinění zažila tento týden Tracy Lynn Sloanová z Floridy, na kterou se v Tampě několik minut lepil velký černý pick-up. Jeho řidič jí nakonec ukázal prostředníček a chtěl ve velkém stylu odjet, jenže ztratil kontrolu nad řízením, dostal smyk a naboural.

BEZ KOMENTÁŘE: Boží mlýny melou. A dost rychle

 
Článek

Řidička v komentáři k videu uvedla, že v pondělí jela v levém pruhu na hranici rychlostního limitu, když v tom se jí těsně za zadní nárazník zavěsil černý truck. V pravém pruhu jely náklaďáky, neměla tedy kam uhnout a nechtěla zrychlovat na mokré silnici. Navíc se brzy chystala odbočovat vlevo.

Žena po chvíli kroucení hlavou vytáhla telefon a začala vše natáčet. Ač je to nebezpečné, obhajovala si to tím, že jen držela telefon v ruce a nedívala se, co natáčí, a věnovala co největší pozornost řízení. Nutno dodat, že z kvality videa je to poznat.

Jakmile se uvolnil pravý pruh, pick-up se do něj přesunul a zařadil se vedle Američanky. Řidič se jí vysmíval a nakonec jí ukázal prostředníček. Odjezd se mu ale nevydařil a ve smyku narazil do stromu na kraji silnice. Natáčející řidička jen posměšně dodala: „Máš, co sis zasloužil. Všechno je na videu, kámo!“

Řidič podle její výpovědi z místa činu utekl, ale policie ho dohledala na základě videa a výpovědí svědků, jak informoval server Tampa Bay Times. Obvinila ho z útěku od nehody, nebezpečného řízení, navíc neměl zapnutý pás. Nejedná se o jeho prvním záznam v trestním rejstříku.

Jak dodali někteří diskutující v komentářích u videa, řidič je zřejmě známá firma, protože někteří z nich napsali, že s ním mají také neblahé zkušenosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám