Hlavní obsah

Američance nařídili v posilovně, ať schovává své krásné vypracované tělo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Richmond

Tiffany Austinová z Kalifornie si připadala jako v hloupé parodii, když přišla do pobočky posiloven Planet Fitness v běžném sportovním úboru. Upnuté cvičební oblečení a odhalené bříško nevadily ve stovkách jiných zařízení nikomu, v kalifornském Richmondu ji ale kvůli tomu vyhodili. Prý má příliš hezky vypracované tělo, a pokud ho nehodlá skrývat, nesmí v posilovně ztrapňovat ostatní, kteří mají faldy.

BEZ KOMENTÁŘE: Tohle tělo by měla Američanka skrývat?

 
Článek

Tiffany oblékla klasické sportovní legíny a top s odhaleným bříškem, jaké se prodávají ve všech obchodech s oblečením pro sportovní aktivity. Po patnácti minutách na běžícím pásu za ní ale prý přišla zaměstnankyně a vyzvala ji, aby si oblékla ještě jedno volné tričko, protože pobuřuje ostatní.

„Řekla mi: ‚Omluvte mě, ale dostali jsme několik stížností, že zahanbujete ostatní lidi svým vypracovaným tělem, tak si prosím oblékněte tričko,‘“ vyprávěla Austinová o incidentu televizi KTVU. Samozřejmě si tričko neoblékla. Nechala si zavolat manažera pobočky, vyžádala si zpět vstupné a odešla. Pak se navíc rozhodla informovat média.

Tiffany se zotavuje po autonehodě, lékaři jí doporučili návštěvu posilovny několikrát týdně, aby se výrazně posílil pohybový a oporný aparát těla.

Společnost Planet Fitness, která má pět miliónů členů – zřejmě především tlouštíků s nedokonalou postavou – se ale hájí tím, že je oblíbená právě pro svou politiku „neztrapňování vypracovaným tělem“. V posilovnách se tak netoleruje vystavování svalů na odiv a obnažování dokonalé postavy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám