Hlavní obsah

Ženě se udělalo nevolno, odběhla na toaletu a porodila dítě

Čtyřiadvacetiletá Emma O’Dohertyová prý netušila, že je těhotná. Přišla si na polikliniku se silnou nevolností a bolestí břicha jen pro nějaké prášky. V jednu chvíli se jí ale v čekárně udělalo tak zle, že musela odběhnout na toaletu. Za deset minut tam porodila zdravého chlapce Harryho.

Foto: Profimedia.cz

Britka porodila na toaletě v nemocnici. Ilustrační foto

Článek

Podle britského deníku Daily Mail byli svědky bizarního zážitku návštěvníci polikliniky Harold Wood v Romfordu v pátek 17. ledna, když mladá a o svém těhotenství nic netušící žena začala rodit na toaletách.

„Odešla z práce, z mateřské školy Creative Kids, aby se nechala kvůli silné nevolnosti vyšetřit lékařem,“ napsal Daily Mail. Chlapec se na svět dral rychle – porod trval jen deset minut – a mladá Britka už nestihla z toalety doběhnout do ordinace. Dítě tak porodila hned vedle umyvadla.

„Necítila se dobře už několik dní a měla pocit, že má nějakou infekci, a tak šla raději na kliniku. Emma odešla na záchod a volala mi, ať ihned přijedu, že má opravdu příšerné bolesti břicha. Přijel jsem – a dítě už bylo na světě,“ uvedl osmadvacetiletý otec Gary Beechey.

S Emmou mají kromě Harryho sedmiletou Louise a tříletého George.

„Byl to velmi dojemný okamžik, ačkoli jsem to vůbec nedokázal pochopit. Lékaře z kliniky nemůžu dost vychválit, všichni byli fantastičtí,“ dodal otec Gary. Jeho partnerku převezli z polikliniky na poporodní oddělení nemocnice Queen’s Hospital, odkud ji za tři dny i se synem propustili.

Reklama

Související články

Z těhotné ženy vypadl za chůze novorozenec

Porod bývá pro řadu žen zdlouhavou záležitostí, na sále se trápí i několik hodin. To se rozhodně nedá říct o paní Čchenové z Číny. Ta totiž na porodní sál ani...

Učitelka porodila ve třídě s pomocí kolegů

Přímo na svém pracovišti na základní škole v anglickém Chigwellu porodila 30letá učitelka Diane Krish-Veeramanyová. Minulý čtvrtek se účastnila porady, když se...

Výběr článků

Načítám