Hlavní obsah

Silvestrovské zprávy aneb Nakopněte tu otravnou třináctku do zadku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je tu úplný konec roku 2013 a spolu s ním nastal čas ohlédnout se za kuriózními událostmi, o kterých jsme vás v průběhu roku informovali. A kdo ví, možná, že si po našich pětiminutových zprávách řeknete, že ten rok s třináctkou na konci nebyl až tak špatný...

Silvestr 2013Video: Novinky

 
Článek

Rok 2013 nebyl pouze rokem, kdy docházelo k humorným situacím. Svět zasáhlo hned několik přírodních katastrof a mnoho známých osobností v uplynulém roce zemřelo. Jmenujme například Jiřinu Jiráskovou, Margaret Thatcherovou či Nelsona Mandelu. Seznam těch nejdůležitějších událostí roku 2013 si můžete prohlédnout v naší ročence.

Pokud by vás zajímalo, jak se dnešní den slaví na jiných místech světa a jaké jsou nejkurióznější silvestrovské a novoroční zvyky, stačí kliknout.

Odborníci důrazně radí nekupovat pyrotechniku z tržnic. Pokud jste nějakou i přesto zakoupili a plánujete ji použít, přečtěte si aspoň náš článek o tom, jaká rizika vám hrozí a co byste měli dobře zkontrolovat. A kdo ví, třeba odpalování rachejtlí vynecháte, když si přečtete, jak při silvestrovských oslavách trpí vaši čtyřnozí miláčci.

Pokud se obejdete bez pyrotechniky, bez nějakého toho alkoholického drinku to asi půjde hůře. Budete-li mít chuť zkusit něco jiného kromě piva, vína a sektu, prohlédněte si výběr receptů na silvestrovské koktejly. A pokud to s koktejly trochu přepísknete, možná oceníte nějakou tu radu, jak se zbavit novoroční kocoviny.

Redakce Novinky.cz vám přeje do roku 2014 pevné zdraví a hodně úspěchů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám