Hlavní obsah

Arabský princ rozdal zaměstnancům hotelu tisíce dolarů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podgorica

Zaměstnanci luxusního hotelu v černohorské metropoli budou ještě dlouho vzpomínat na nedávný pobyt Muhammada bin Zajda Nahajána, člena královské rodiny ze Spojených arabských emirátů.

Foto: Profimedia.cz

Muhammad bin Zajd an-Nahaján

Článek

Princ, který v Černé Hoře jednal o možných investicích a ve Vile Gorica strávil jediný večer a noc, totiž rozdal na spropitném přibližně 50 000 dolarů, tedy asi milión korun, píše bělehradský web novosti.rs.

Arabský host přitom nevynechal snad jediného člena personálu: peníze pečlivě rozdělené do obálek dostali jak pracovníci ochranky, tak číšníci či kuchaři. Na kolik si každý z nich přišel, je sice tajemství, podle neoficiálních informací ale byla nejnižší suma tisíc dolarů (přibližně 20 000 korun).

Podobná štědrost přitom není mezi představiteli SAE ničím novým - před pěti lety prezident šajch Chalífa bin Zajd Nahaján nechal tisíce dolarů během krátkého pobytu v přímořské Budvě.

Reklama

Výběr článků

Načítám