Hlavní obsah

Čtyřiašedesátiletá Alla Pugačovová má dvojčata. Donosila je náhradní matka

Právo, mcm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alla Pugačovová, nejznámější tvář sovětského a ruského popu, se v 64 letech stala matkou dvojčat Garriho a Jelizavety. Děti, které donosila náhradní matka, má zpěvačka se svým 37letým manželem, televizním moderátorem a humoristou Maximem Galkinem.

Foto: Profimedia.cz

Alla Pugačovová

Článek

Porod, o němž v pondělí informovala ruská média, potvrdil v rozhovoru pro Life News Mark Kurcer, šéflékař sítě porodních klinik Matka a dítě. Jedna z jeho klinik po celou dobu těhotenství sledovala zdraví náhradní matky i obou plodů.

„Obě děti jsou naprosto v pořádku a nemají žádné nemoci,“ oznámil Kurcer, podle nějž přišla dvojčata na svět už v polovině září. Lékař upřesnil, že chlapec je o několik minut starší než děvčátko a že také více váží i měří.

Zpěvaččina manažerka Jelena Čuprakovová sdělila agentuře RIA Novosti, že obě děti se narodily 18. září. „Neznám detaily, jen že byla zapojena náhradní matka. Děvčeti dali jméno Líza, chlapci zase Garri,“ dodala.

Alla Pugačovová feat. Maxim Galkin: Bud Ili Nebud

Zpěvačka musela vyvracet pochyby

Zpráva o porodu se dostala na veřejnost až poté, co Pugačovová a Galkin uspořádali oslavu na počest novorozeňat, při níž se o porodu dověděli jejich příbuzní a přátelé.

Zpočátku o tom některá ruská média otevřeně pochybovala. „Krajně nepravděpodobně působí oznámení některých médií, že Alla Pugačovová a Maxim Galkin mají nyní děti, a navíc ještě dvojčata,“ psal například v neděli Moskovskij komsomolec. Odvolával se na to, že v místech bydliště ani pobytu obou manželů nebyly registrovány děti na jméno Pugačovová či Galkin.

Pochyby pak vyvraceli jak zpěvačka, tak její muž. Ten po Twitteru rozesílal jména dětí a na blogu ujišťoval: „Ano, stali jsme se rodiči. Máme dvojčata!“ Děkoval také za blahopřání k narození obou potomků. Pro něj samotného jsou to první děti, Pugačovová má už dceru Kristinu s prvním ze svých předchozích čtyř manželů.

Dětský pokoj na „zámku“

Pár má velký dům na venkově, v obci s nepříliš elegantním jménem Grjaz (v češtině špína, bahno). Architekti, kteří sídlo projektovali, už oznámili, že v objektu, který ruský tisk označuje jako „zámek“, je dětský pokoj a že už minulý týden do něj instalovali kolébky.

Pugačovová a Galkin se vzali přede dvěma lety, žijí však spolu už od roku 2005. Zpěvačka už dříve přiznala, že se setkávali od roku 2001. Primadona ruského popu není jedinou tamní celebritou, která použila služeb náhradní matky. Podobně přišly na svět i obě děti zpěváka Filippa Kirkorova, čtvrtého manžela Pugačovové, s nímž se rozvedla v roce 2005.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám