Hlavní obsah

V centru Milána se z chodníku vynořila ponorka

Novinky, Klára Fischleinová

Pořádný chaos zachvátil v úterý ráno jednu z ulic v centru italského Milána. Přímo v jejím středu totiž ze země trčela ponorka. Z její věže lezli zmatení námořníci, které následoval kapitán s ruským přízvukem.

BEZ KOMENTÁŘE: V centru Milána se z chodníku vynořila ponorka

 
Článek

Část ponorky, která místo z vody vyplula ze země v milánské ulici Via dei Mercanti, vyplašila v úterý ráno desítky místních. Ti povětšinou mířili do práce. Jejich cestu ale překřížila ponorka, jejíž přítomnost v těchto místech pochopitelně nikdo neočekával.

Z kolosu zdánlivě zabořeného v zemi začali vylézat dezorientovaní námořníci a s nimi také údajný kapitán ponorky, jehož projev byl nápadný ruským přízvukem. K „nehodě“ dorazili hasiči i záchranáři a místo bylo  ohraničeno zátarasy. Řidič, jemuž ponorka poškodila auto, hlasitě nadával.

Foto: Profimedia.cz

Falešná ponorka v centru Milána

Absurdní situace se zdála být i přes všechny paradoxy skutečná, proto řada přihlížejících pohotově informovala své přátele na sociálních sítích s doprovodnou fotkou či videem. A přesně to bylo účelem.

Jednalo se totiž o reklamní kampaň italské asistenční služby Europ Assistance IT. Společnost se rozhodla pro šokující tah, který se jí, jak se zdá, vyplatil. Neotřelá kampaň totiž překročila hranice Itálie.

Reklama

Výběr článků

Načítám