Hlavní obsah

Přišli domů a z kohoutků jim teklo pivo

– Auckland
Novinky, vps

Sen všech pivařů čekal na jednoho Novozélanďana z Aucklandu poté, co přišel se svou partnerkou po náročném dni domů. Z kohoutků po celém domě mu neteklo nic jiného než zlatavý mok. Jednalo se o vtípek jeho přátel, kteří ho připravili společně s místním pivovarem.

BEZ KOMENTÁŘE: Zkrácený záznam pivařského vtípku

 
Článek

Skupinka vynalézavých kamarádů umístila sudy s pivem do prostoru pod domem, napojila je na potrubí a vyzkoušela, jestli vše funguje. Poté ještě rozmístili po pokojích 14 skrytých kamer, schovali se nedaleko domu a čekali, až se jeho majitel vrátí.

V kuchyni ještě nechali lehce pootevřený kohoutek, aby bylo příchozím hned jasné, že něco není v pořádku. Přítelkyně jejich kamaráda, který byl identifikován pouze jako Russ, si toho také ihned po příjezdu domů všimla. Jenže vytékající tekutina vůbec nevypadala jako voda. Oba ji tedy ochutnali. „Co to sakra?“ pronesl jen Russ.

Zaskočený Novozélanďan se proto rozhodl, že zjistí, co se děje. Převlékl se do montérek, vzal si čelovku a vlezl pod dům, kde našel sudy s pivem. Mezitím jeho přátelé, kteří vše sledovali na monitorech a královsky se bavili, vyšli ven na jeho zahradu a poté, co vylezl, ho přivítali s vítězoslavným křikem.

Poté se všichni přesunuli zpět do domu a pivo společně vypili.

Pravé přátelství

Mluvčí novozélandského pivovaru Tui potvrdil zpravodajskému serveru 9News, že firma se na tvorbě videa podílela a použije ho ve své reklamní kampani. Nikdo ze zúčastněných podle něj nedostal za účinkování ve videu zaplaceno.

„Všichni to jsou dobří kamarádi a neustále se snaží jeden druhého napálit,“ řekl mluvčí a dodal, že odezva na video byla jen kladná. Není se čemu divit, jedná se totiž o dokonalou ukázku pravého mužského přátelství.

Reklama

Výběr článků

Načítám