Hlavní obsah

Racek ukradl ženě zubní protézu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hastings

Dvaadevadesátiletá Renee A’Bearová je typickou Britkou milující ptáky. Většinu života je chodila pravidelně krmit do zahrady. Teď se jí však jeden mořský racek odvděčil ve stylu „za dobrotu na žebrotu“.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Článek

Renee si z domova důchodců vyšla na zahradu užít kávu. Přitom si z úst vyndala zubní náhradu a položila ji vedle sebe na stoleček. Ve vteřině měl falešné zuby v zobáku racek a zmizel s nimi na střeše.

Opeřenec doufal, že se jedná o nějakou dobrotu. Jenže to byla jen zubní protéza z plastu a pryskyřice. Proto ji na střeše za nesouhlasného křiku zase odhodil. Nešťastná Renee se tak vrátila domů se slzami v očích.

„Nebohá Renee se vrátila se slzami v očích a byla naprosto vyděšená, že přišla o zuby. Naštěstí její ošetřovatelé Melanie a Gill našli žebřík a vylezli na střechu pro zuby,“ uvedla šéfka domova důchodců z Bexhill-on-Sea v hrabství East Sussex pro lokální deník Observer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám