Hlavní obsah

Do bazénu pro veřejnost si přišla zaplavat opice

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bombaj

V pořádném šoku byli v úterý návštěvníci jednoho veřejného bazénu v indické Bombaji. Přišla si tam totiž zaplavat opice. Zaměstnanci bazénu nijak nezasáhli a nechali zvíře, ať si v klidu plave, napsala ve středu agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Do bazénu pro veřejnost si přišla zaplavat opiceVideo: Reuters

 
Článek

Opice si nejdříve prohlížela bazén a v něm plavající návštěvníky a poté skočila do vody. Místy dokonce plavala přesně ve vyznačených drahách. Plavčíci a vedení bazénu zaujali ležérní přístup, opice je u nich prý pravidelným návštěvníkem a je naprosto neškodná.

„Přišla z nedaleké zahrady. Nejprve pozorovala lidi v bazénu a pak v něm začala plavat. Byl to příjemný pohled, dívat se na opici, která plavala jako profesionální závodník,“ uvedl manažer bazénu Naveen Anchan.

Ačkoliv byli někteří návštěvníci bazénu přítomností zvířete zaskočeni, nevypadalo to, že by si stěžovali. Zřejmě to vzdali s ohledem na přístup zaměstnanců bazénu, kteří opici nijak nebránili v přístupu do vody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám