Hlavní obsah

V muzeu záchodových prkýnek najdete bizarní kousky

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Texas

Barney Smith z Texasu má zvláštní vztah k toaletám. Rozhodl se zpestřit si důchodový věk dost atypickým způsobem. V garáži svého domu vybudoval tento bývalý instalatér expozici prkýnek od záchodu, která nejsou jen tak ledajaká. Každé z nich má originální, specifickou výzdobu, která se váže k nějaké zásadní věci nebo události spojené s jeho životem.

BEZ KOMENTÁŘE:V muzeu záchodových prkýnek najdete bizarní kousky

 
Článek

Více než tisíc těchto kousků s různými motivy znázorňuje všechno možné: sršní kousnutí, sledování Miss Amerika, prkénka jsou zdobena popelem ze sopky Svaté Heleny, nebo reflektují smrt Michaela Jacksona. Kdo chce netradiční sbírku, která vznikala léta vidět, nemusí nic platit.

Reakce návštěvníků jsou velmi pozitivní, shodují se na tom, že záchodová expozice je nezapomenutelný zážitek. „Prkénkář“ Barney celou věc totiž bere velmi vážně a je velký detailista.

V zápalu vystavovatelské vášně chtěl prý dokonce umístit na jeden exponát ledvinové kameny svojí ženy. To se mu ale nepovedlo, manželka je před nenechavým staříkem uschovala. „Na prodej není z mojí sbírky nic. Všechna mi až příliš přirostla k srdci," říká 92 letý muž, který proslulou garáž otvírá zájemcům  vzhledem k pokročilému věku dnes už zřídkakdy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám