Hlavní obsah

Šestiletá holčička v pěvecké soutěži chrčela jako ostřílení metalisti

– USA
Novinky, zkr

Talentové soutěže jsou plné lidí, kteří se snaží zabodovat vesměs s milými popovými, maximálně rockovými písněmi. Proto když se objeví někdo s heavy metalem, bývá to většinou pozdvižení. A co teprve když je to jen šestiletá holčička v růžových punčochách.

Šestiletá Aaralyn zazpívala vlastní heavy-metalovou skladbu Zombie Skin

 
Článek

Malá Američanka Aaralyn O´Neilová se tento týden v soutěži America´s Got Talent postarala o pořádný rozruch. Se svým o tři roky starším bratrem Izzym, který ji doprovázel na bicí, totiž zazpívala, nebo spíš zařvala, vlastní píseň Zombie Skin, informoval server thesun.co.uk.

Dívka do toho šla na plný plyn hned od začátku. A porotci i diváci se nestačili divit. „Jsem opravdu zmatená. Ty jsi tak roztomilá a sladká, ale když jsi otevřela pusu, tak jsem udělala jen wow,“ zhodnotila její výkon porotkyně Heidi Klumová.

V příštím kole soutěže sourozenci zahrají další drsnou skladbu Lullaby Crash

I přesto, že dva z porotců stiskli červené tlačítko, čímž dali najevo svůj nesouhlas, sklidili sourozenci potlesk ve stoje. A nakonec postoupili do dalšího kola. V něm předvedou opět vlastní a neméně drsnou skladbu Lullaby Crash.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám