Hlavní obsah

Nejdražší dovolená pro psy stojí téměř milión a půl

Novinky, vps
Bristol

Psí hotely jsou už léta vyhledávanou volbou páníčků, kteří nemohou pro svého čtyřnohého miláčka sehnat hlídání. Výjimkou nejsou ani podniky, které nabízejí drahé a luxusní ubytování. Anglický hotel pro psy Paw Seasons ale teď zašel ještě o kus dál. Pro ty nejnáročnější má v nabídce dvoutýdenní psí dovolenou za 47 tisíc liber (asi 1,4 miliónu korun).

BEZ KOMENTÁŘE: Součástí dovolené je i dovádění na pláži nebo v seníku

 
Článek

Hotel Paw Seasons, který se nachází poblíž města Bristol, připravil dovolenou ve spolupráci s portálem veryfirstto.com, který se na podobné nabídky specializuje. Na svém kontě má například dvouleté prázdniny v přepočtu za 30 miliónů korun. [celá zpráva]

Tvůrci projektu nezanedbali žádný detail a postarali se o to, aby dovolená byla luxusní v opravdu všech ohledech. Čtyřnohý host bude bydlet ve svém vlastním apartmá s televizí, na které poběží filmy jako Lassie nebo 101 dalmatinů. Při jejich sledování si bude moct pochutnat na psím popcornu.

Foto: Profimedia.cz

V hotelu Paw Seasons si hafani užijí opravdový luxus

Velký důraz je kladen na péči o tělo a vzhled. Na psy čekají lázně, aromaterapie, masáže, koupele, a dokonce i pedikúra. Zanedbat nelze ani kondici, hafani si tedy užijí například lekce surfování a běhání po pláži v doprovodu britského olympionika Daie Greena. Třešničkou na dortu je pak osobní kuchař, který se bude psovi starat o přípravu všech pokrmů.

Dovolená toho zahrnuje opravdu hodně
Apartmá s televizí Bouda v podobě páníčkova domu Osobní kuchař Procházky po pláži Lekce surfování Odborník na psí chování Kurz reiki (východní léčitelská metoda) Lázeňské procedury a péče o tělo Luxusní výbava a oblečení

Vzhledem k ceně pobytu nedostanou psi žádnou obyčejnou výbavu. Obojek bude od značky Louis Vuitton, vodítko, pláštěnka a oblečky pak od dalších prestižních výrobců. K ruce, nebo spíše tlapce, bude i expert na psí chování, který bude psy odnaučovat případným špatným návykům.

Majitelé psů se dovolené nebudou moct zúčastnit, ale personál hotelu je bude o stavu jejich miláčka pravidelně informovat přes Facebook nebo Twitter. Psům se asi stýskat nebude, každý totiž dostane jako boudu zmenšenou verzi domu jejich páníčka.

Foto: Profimedia.cz

Na každého psa čeká zmenšenina domu jeho páníčka

Každý, kdo tuto dovolenou svému psu pořídí, zároveň přispívá na dobrou věc. Z celkové částky 47 tisíc liber jde totiž úctyhodných 8400 liber na psí charitu.

„Jako lídr trhu luxusních dovolených pro psy jsme chtěli být prvními, kdo nabídne tak velkolepou dovolenou, jakou si jen pes může přát,“ řekla portálu MailOnline zakladatelka hotelu Jenny Hytner-Marriottová.

Reklama

Výběr článků

Načítám