Hlavní obsah

Zběsilá policejní honička skončila s pískem na staveništi

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kalifornie

Kalifornská policie pronásledovala ve středu motorkáře, který jí ujížděl vysokou rychlostí po několika dálnicích v okolí Los Angeles. Nekonečná honička nabrala zvrat teprve, když motorka vjela na prašnou cestu na staveništi mezi dálničními pruhy. Muž ztratil na písčitém terénu rovnováhu a jeho zběsilá jízda tak rázem skončila, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Písek na staveništi zastavil motorkáře ujíždějícího před policiíVideo: Reuters

 
Článek

Motorkář ujížděl policii podle americké zpravodajské stanice NBC rychlostí 145 kilometrů v hodině. Na leteckých záběrech z pronásledování je vidět, jak muž kličkuje na svém stroji mezi vozidly a během jízdy rozhazuje rukama, zřejmě ukazoval na policisty i obscénní gesta.

Beznadějné pronásledování nakonec dostalo nečekaný zvrat. Muž totiž vjel na staveniště, kde v nerovném písčitém terénu ztratila motorka balanc a řidič z ní seskočil. Ozbrojená policejní hlídka, která ho pronásledovala rovněž na motorkách, ho okamžitě obestoupila a nasadila mu pouta.

Akce podle NBC vznikla kvůli bezohledné jízdě motocyklisty.

Reklama

Výběr článků

Načítám