Hlavní obsah

Moderátor zpráv začal kariéru peprnými slovy. A dlouho opravdu nepracoval

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký moderátor A. J. Clemente asi nemohl mít horší první den v práci. Při své první účasti ve večerních zprávách kanálu NBC North Dakota si neuvědomil, že kamera už běží, a začal vysílání slovy „fucking shit“. Mnoho diváků se za něj sice postavilo, ale reakci šéfů televize to neovlivnilo. Druhý den byl propuštěn.

BEZ KOMENTÁŘE: Nešikovný výstup moderátora A. J. Clementeho

 
Článek

Moderátorka Van Tieuová se na začátku nedělních zpráv chystala uvést Clementeho jako svého nového kolegu, ten ji ale přerušil svým výstupem. Hlasatelku to evidentně zaskočilo a mírně se ve své řeči zadrhávala.

„Chci se za tento incident omluvit. Myslel si, že nemá zapnutý mikrofon, ale to není žádná omluva. Trénujeme naše moderátory tak, aby každý mikrofon považovali za zapnutý. Nemůžeme to vzít zpět,“ omlouvala se na facebookové stránce televize, která vysílá v Severní Dakotě, šéfka zpráv Monica Hannanová.

Clemente byl ještě ten večer suspendován. Postavila se za něj část veřejnosti, která rozjela na Twitteru kampaň za odpuštění tohoto prohřešku. Efekt to ovšem nemělo, moderátor druhý den oznámil, že byl propuštěn a hledá si novou práci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám