Hlavní obsah

Probodal pneumatiky stovkám řidiček, chtěl se s nimi seznámit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tokio

Pětadvacetiletý Japonec Jošihito Harada vymyslel poněkud zoufalou techniku seznamování. Vytipovaným řidičkám v nestřeženou chvíli probodl pneumatiku u auta, když se pak majitelka vozu vrátila, náhodou se potloukal kolem a nabídl jí pomoc.

Foto: Profimedia.cz

Japonec byl vždy nedaleko, aby mohl ženám v nesnázi pomoci.

Článek

Japonce odhalili, když se dopustil stejné bláhovosti u dvou kamarádek. Když si příhodu vyprávěly, udivilo je, že jim pomoc nabídl stejný muž. A za ochotu požadoval telefonní číslo. To vyvolalo podezření, po němž se podařilo najít desítky dalších žen ve městě Nagoja na ostrově Honšú. Ženy podaly hromadně na Haradu trestní oznámení.

Policistům se likvidátor pneumatik přiznal, že skutečně plášť kola šroubovákem či jiným ostrým předmětem perforoval, aby mohl ženám poté nabídnout pomoc s výměnou za rezervu.

„Vypadá to, že jste píchla. Dovolte mi, abych vám to opravil,“ prohlásil prý pokaždé pětadvacetiletý Japonec. Při práci s ženami flirtoval a snažil se získat na ně telefonní číslo. Právníci zastupující Haradu přiznali, že takových incidentů bylo kolem tisícovky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám