Hlavní obsah

Motorkář se mistrovsky vyhnul nebezpečnému řidiči v protisměru

Novinky, vps

Kombinace štěstí a především rychlé reakce zachránila na začátku března amerického motorkáře, který se po výjezdu ze zatáčky dokázal na poslední chvíli vyhnout autu jedoucímu v protisměru. Do něj vyjel řidič SUV proto, aby získal lepší záběry skateboardistů, které natáčel na kameru jeho spolujezdec.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář se mistrovsky vyhnul nebezpečnému řidiči v protisměru

 
Článek

Incident se odehrál na cestě Glendora Mountain Road u Los Angeles, která je pro svůj atraktivní profil často vyhledávána nejenom motorkáři. Na internetu se objevila videa z pohledu obou účastníků, je tak dobře vidět, jak byla situace nebezpečná.

Motorkář zrovna „klopil“ pravotočivou zatáčku, na výjezdu z ní ho ovšem čekalo nemilé překvapení. V jeho pruhu jel automobil, jehož řidič přejel do protisměru přes dvojitou plnou čáru. Chtěl mít lepší záběry skateboardistů v pravém pruhu, ale svým činem vážně ohrozil bezpečnost provozu. Motorkář se mu totiž vyhnul jen o fous.

Z videa lze jasně přečíst poznávací značku vínové Toyoty FJ Cruiser, ale zatím nebylo zveřejněno, zda policie zahájila vyšetřování incidentu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám