Hlavní obsah

Ipswichská opera obsadila do Carmen živého osla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Operní scéna v Regent Theatre v anglickém Ipswichi zřejmě jako první na světě do opery Carmen angažovala živé zvíře. Vystupovat se subretami bude oslík Charlie, kterého si od chovatelky Sue Fieldové půjčují nejrůznější produkce většinou pro vánoční betlémy.

Foto: Profimedia.cz

Osel Charlie bude vystupovat v opeře Carmen

Článek

Charlie je zkušeným hercem a mezi osly vyniká svou ochotou spolupracovat, vystavovat se a nedělat zbytečné naschvály, které se často s těmito lichokopytníky pojí.

„Je to tak skvělý osel, je velmi veselý, když může vystupovat. Myslím, že ví, že je něco jako hvězda. Vždycky při každém vystupování září a všichni, kdo ho potkají, jsou z něj v úžasu a mají z něj velikou radost. Jeho cena se rovná jeho tělesné váze ve zlatě,“ tvrdí Sue Fieldová v interview pro britský deník Metro.

Pro divadlo Regent Theatre musela vypsat, co Charlie má a nemá rád a jaké má herecké zkušenosti. Na scéně v opeře Carmen bude oslík debutovat už příští týden. Sue ho bude provázet a řídit jeho kroky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám