Hlavní obsah

Šestiletá holčička ukradla své matce auto a jela navštívit otce

– Pittsburgh
Novinky, vps

Nečekané překvapení si pro jednu americkou matku, jejíž jméno policie nezveřejnila, připravila její šestiletá dcera. Holčička se v neděli ráno nepozorovaně vytratila z domu a vydala se matčiným vozem za svým otcem. Po necelém kilometru ale ztratila kontrolu nad řízením, nabourala do dvou zaparkovaných aut a nakonec skončila ve sloupu elektrického vedení. Z divoké jízdy vyvázla bez zranění.

Šestiletá holčička ukradla matce auto a jela za otcem

 
Článek

Dívenka odešla ze svého domova v Pittsburghu v brzkých ranních hodinách, když její matka ještě spala. Vzala klíčky od auta a vyrazila matčiným BMW za svým otcem, který žije nedaleko. Vůz se jí dařilo ovládat asi 800 metrů, pak málem srazila člověka, narazila do dvou stojících aut a následně do sloupu.

„Myslel jsem, že mě srazí, ale pak se jí podařilo včas zastavit. To už jsem si všimnul, že to je malé dítě. Podívala se na mě a zase se rozjela, poté zastavila a zase se rozjela... Běžel jsem za ní a křičel, ať zastaví,“ řekl televiznímu kanálu WTAE Rommie Hawkins, do kterého holčička málem narazila.

Ve chvíli, kdy probuzená matka volala na policii s tím, že se jí ztratila dcera a auto, už mohli policisté vyrazit rovnou k nehodě. Holčička z auta vystoupila bez viditelných zranění, byla pouze rozrušená a ptala se na svého otce. Toho poté policisté přivolali na místo nehody.

„Jak se naučila ovládat auto, to netuším. Ale na šestiletou byla docela vysoká,“ dodal zasahující policista Jerry Parker s tím, že nehoda bude vyšetřena podrobněji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám