Hlavní obsah

Nejoriginálnější žádost o ruku vyčaroval americký kouzelník

Novinky, vps
Nashville

Být vždy originální, to je krédo amerického kouzelníka Seana Emoryho, které zachoval i při žádosti o ruku své přítelkyně Andrey Leachmanové. Nic netušící partnerka si myslela, že ho natáčí při jednom z jeho kouzelnických triků, ale když se v ruce 24letého iluzionisty objevil prstýnek, vše jí došlo. Odpověď pak byla dle očekávání kladná.

Kouzelník požádal svou dívku o ruku pomocí triku

 
Článek

„Tohle je tajná operace, při které chci požádat Andreu o ruku. Je to dívka mých snů a jsme spolu už pět let. Bude si myslet, že mě natáčí při magickém triku, ale ve skutečnosti mě bude natáčet při žádosti o ruku,“ uvedl Sean Emory na začátku videa.

Poté své přítelkyni zavolal a požádal jí, ať za ním přijede. Na kameru předváděl trik, při kterém si do ruky vložil kus listu a hlíny. Mluvil o alchymii a o kombinování různých přírodních prvků. Poté se v jeho ruce objevil prstýnek a v odpovědi na tradiční otázku se téměř okamžitě ozvalo toužené „ano“. Nefalšovanou radost jeho přítelkyně pak zachytila druhá kamera.

„Vzít se chceme brzy. Doufáme, že to stihneme už v březnu nebo dubnu. Na naší svatbě plánujeme předvést originální iluzi, která zanechá přítomné v úžasu,“ řekl Emory deníku Daily Mail.

Reklama

Výběr článků

Načítám