Hlavní obsah

Modelky nalíčené jako zombie propagují v novém kalendáři televizní seriál

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S blížícím se koncem roku se objevují různé kalendáře na příští rok a některé z nich jsou velmi neobvyklé. Jedna jihoafrická reklamní agentura vytvořila jako součást propagace seriálu The Walking Dead (Živí mrtví) kalendář, ve kterém jsou atraktivní dívky v bikinách nalíčené jako zombie.

BEZ KOMENTÁŘE: V kalendáři na příští rok se objevily zkrvavené modelky v bikinách

 
Článek

Zombie tematika je v poslední době populární nejenom díky tomuto úspěšnému seriálu, a toho se v kombinaci se sličnými dívkami rozhodli využít tvůrci kalendáře. Modelky jsou v něm oblečené v bikinách a mají na svém těle falešná krvavá zranění.

Zatímco mnozí oceňují především pohled na atraktivní ženy, fanoušci seriálu kalendář zkritizovali a někteří ho dokonce označili za propadák. Dívky podle nich vůbec nevypadají jako zombie, ale spíše jako po autonehodě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rakve a krásky. Takový je tento kalendářVideo: Reuters

Pravděpodobně nejbizarnějším a také nejdiskutovanějším kalendářem je dílo polského výrobce rakví Zbigniewa Lindnera. Polonahé modelky v něm pózují společně s jeho rakvemi. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám