Hlavní obsah

Muž přetvořený operacemi do podoby tygra zemřel

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dennis Avner, kterého celá Amerika znala spíše jako kočičího muže, zemřel minulý týden ve věku 54 let. Avner se díky čtrnácti chirurgickým zákrokům stal opravdovou „lidskou kočkou“ a byl zapsán v Guinnessově knize rekordů. Příčiny jeho smrti zatím policie nezveřejnila, spekuluje se ale o sebevraždě.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž přetvořený operacemi do podoby tygraVideo: Guinness World Records

 
Článek

Podle jeho známých Dennis Avner pociťoval stále větší spojitost svého ducha s přírodou, a proto se snažil co nejvíc přeměnit svoje tělo do podoby tygra - na jeho počest. V průběhu několika let podstoupil veterán a programátor celkem 14 operací, které měly jeho přeměnu uskutečnit. Operace, kosmetické procedury, tetování a piercingy ho stály velkou sumu peněz.

Avner se proslavil hlavně zápisem v Guinnessově knize rekordů, od té doby jeho sláva stoupala a získal velké množství fanoušků. Jeho transformace do podoby zvířete se ovšem setkala s velkou nevolí mezi lékaři. Podle odborníků operace podobného druhu poškozují podstatu moderní medicíny.

Avnerovi fanoušci nyní truchlí nad ztrátou svého idolu. Mnozí z nich dokonce uvažují o podstoupení podobné přeměny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám