Hlavní obsah

Zavalitý kravaťák předvedl v televizní soutěži naprosto nečekaný tanec

Novinky, Markéta Klánská

Talentové soutěžní show jsou plné překvapujících vystoupení. Jedno takové předvedl poslední srpnový den v rámci konkurzu soutěže "Belgium’s Got Talent" (Belgie má talent) také 48letý finanční konzultant Gerrit Wellens. Napochodoval před porotu v obleku, aby vzápětí naprosto nečekaně rozpohyboval své mohutné tělo do rytmu písně „Sunny“ od popové kapely Boney M.

Podsaditý finančník v obleku překvapil v talentové soutěži robotickým tancemVideo: vtm

 
Článek

Při pohledu na zavalitého chlapíka v upnutém obleku kdekdo z publika očekával operní zpěv. Místo toho se ale tento sympatický Belgičan, který pracuje v přístavu v Antverpách, odvázal a předvedl tanec ve stylu svých dětí. Ze dne na den se tak proslavil, a to nejen v Belgii, ale i na internetu.

„Naučil jsem se pár triků od svých dětí,“ uvedl s úsměvem při vystoupení Wellens, který obecenstvo i porotce z televizního průmyslu Karen Damenovou, Roba Vanoudenhovena a Raye Cokese odzbrojil tzv. poppingem, tedy tanečním stylem založeným na technice rychlých kontrakcí a uvolňování svalů.

V rozhovoru pro média druhý den Wellens přiznal, že se tančit ve skutečnosti nenaučil od svých čtyř dětí. To ony se prý učily od něj. V mladém věku se totiž věnoval stylu breakdance, ale musel toho kvůli zranění nechat. Pak ale objevil zmíněný popping.

Žijeme jen jednou

„Jsem realista. Už nejsem mladý, ale to v této soutěži nehraje roli. Jsem v dobré kondici, i když bych si přál mít víc fyzických sil. Procházky nejsou pro mě, tančit bych ale zvládl klidně tři hodiny. Mohl bych být víc fit, kdybych zhubl a přijal jiný životní styl. Když já prostě miluji jídlo a navíc žijeme jen jednou,“ sdělil zpravodajskému serveru Nieuwsblad 48letý tanečník, kterému porotci třemi "ano" zajistili jasný postup dál.

„V následujícím kole bych rád předvedl další techniku tance, ideálně ale ve vestě. Na konkurzu jsem měl oblek a sotva jsem se v něm mohl hýbat. Ten kostým ale nebyl náhodný, je to součást mé image od doby, kdy jsem natáčel reklamu pro agenturu práce, ve které jsem se roztančil při čekání na výtah. Od někoho v nóbl obleku málokdo čeká tanec,“ uvedl na závěr Wellens.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám