Hlavní obsah

Pasažéři natáčeli svůj let, nakonec v letadle natočili vlastní pád

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se trojice kamarádů rozhodla odjet na dovolenou na Aljašku, jejich největším dobrodružstvím měla být pěší túra po horách a lesích oblasti Frank Church River. Do hor je dostal pilot s letadlem. Když se po celodenní túře rozhodli, že zaletí do nejbližšího městečka na večeři, netušili, co je čeká.

BEZ KOMENTÁŘE: Turisté natočili pád letadla z kokpitu

 
Článek

Naskákali tedy do připraveného letadla s pilotem a zapnuli si kameru, kterou si speciálně pro tento dobrodružný výlet pořídili. Po chvíli se letadlu podařilo vzlétnout, avšak kvůli teplému vzduchu nenabralo potřebnou výšku a bylo jen pár desítek metrů nad lesy.

Hororová situace nastala v okamžiku, kdy se letadlo dostalo do vzduchové kapsy a prudce ztratilo již tak malou výšku. V tu chvíli bylo jasné, že se blíží neštěstí. Během několika málo vteřin se letadlo zřítilo mezi stromy, vše stále natáčela kamera. Po tvrdém nárazu skončilo zdemolované letadlo uprostřed divočiny.

Jako zázrakem se nikomu z trojice přátel nic vážného nestalo, byli potlučení, odření a jak je vidět na záznamu, hlavně v šoku. Pilot letadla utrpěl vážnější zranění, ale díky místním obyvatelům a rychlému zásahu záchranářů vážnou nehodu přežil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám