Hlavní obsah

Muž se už dva roky nemůže přestat smát. Manželce to moc vtipné nepřijde

Novinky, Zuzana Křesťanová

Holanďan Huug Bosse podstoupil před dvěma lety pod narkózou operaci kyčle. Od probuzení se musí pořád smát. Celý den se směje všemu a všem. Jeho manželce to ale moc vtipné nepřipadá, uvedl britský Daily Mail.

Muž byl před dvěma lety na operaci, od té doby se musí pořád smát

 
Článek

Bosse byl odjakživa veselý člověk, po zákroku v roce 2010 se ale začal smát pořád. „Vypadá to, že důsledkem té operace se začal smát víc. Když se s ním bavím a jediné, co on dělá je, že se směje, tak je to velmi otravné,“ postěžovala si jeho manželka.

On sám si zřejmě změnu ve svém chování ani neuvědomuje. Podle jeho ženy to ale narušilo i rodinné vztahy. Jeho dcera a bratr nemají pochopení pro jeho nekonečné veselí. „Už k nám na návštěvy nechodí,“ říká Bosse a přitom se nekontrolovaně směje a plácá do kolen.

O kuriózním případu natočila holandská televize Man Bijt Hond reportáž, která se okamžitě stala celosvětovým hitem. I když Bosse nebyl nikdy v zahraničí, zná ho nyní celý svět.

Přesto existuje jedna věc, která dokáže zarazit jeho neovladatelný smích - holandská národní hymna. Ta mu vždy vžene slzy do očí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám