Hlavní obsah

UFO se objevilo hned nad několika americkými státy

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další nahrávka s neidentifikovatelnými létajícími objekty byla pořízena minulý týden v USA. A to hned na několika různých místech v několika amerických státech. Například v Kalifornii, Arizoně a Oregonu nad městy Ojai a Tuscon a Winston.

Článek

Lidé spatřili na obloze světlý, blikající, barvy měnící objekt. Neváhali a vše rychle zaznamenali na kameru. „Šel jsem ven a všiml si na obloze objektu, který rychle měnil barvy, z bílé na modrou, červenou, zelenou,“ popisuje událost autor nahrávky z Kalifornie.

„Celé to trvalo asi 40 minut, poté se k objektu začala přibližovat letadla a během chvíle byl pryč. O tom, co to bylo, ať si udělá obrázek každý sám, video mluví samo za sebe,“ řekl muž.

Další video bylo pořízeno nad městem Winston, obrázky jsou si velmi podobné, avšak jsou od jiného autora a z jiného státu. Je možné, že se jednalo o jeden a ten samý létající objekt.

Reklama

Výběr článků

Načítám