Hlavní obsah

Domnělý násilník dostal nakládačku od zkušeného člena ochranky

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Memphis

Kameraman americké zpravodajské stanice natočil tento týden exkluzivní video rvačky mezi členem ochranky a mužem, který byl údajně neprávem obviněn ze sexuálního obtěžování.

Článek

Podle svědkyně z Memphisu v americkém Tennessee zaměstnanec bezpečnostní agentury MATA obvinil muže jménem Morgan Turner z obtěžování cizí ženy a vyzval ho k pěstnímu souboji. Turner byl údajně obviněn neprávem, ale na výzvu zareagoval a následoval 30vteřinový boj, ve kterém měl jasnou převahu člen ochranky. Na první pohled totiž bylo jasné, že v soubojích umí chodit.

Policisté Turnera zatkli, ale po výslechu ho opět propustili. Podle výpovědi totiž neměl sebemenší tušení, proč na něj člen ochranky zaútočil. Přesto je ze záznamu vidět, že první ránu zasadil právě Turner.

Sporný případ nyní vyšetřuje policie. Člen ochranky, který nechce být jmenován, se po incidentu ze scény vytratil. Ačkoli měl na videu stále ještě uniformu, podle jeho nadřízeného už však v době potyčky nebyl ve službě. Jeho nadřízený se dále nechal slyšet, že šlo nepochybně ze strany jeho zaměstnance o případ sebeobrany, uvedla regionální zpravodajská stanice ABC24.

Reklama

Výběr článků

Načítám