Hlavní obsah

Žena spadla v nákupním centru do fontány, když psala sms

Novinky, Dagmar Plecháčová
Wyomissing

Mladá Američanka se stala nechtěně hvězdou internetu, když ji bezpečnostní kamery v obchodním centru Berkshire Mall v Pennsylvanii natočily při neohrabaném pádu do fontány. Žena byla natolik soustředěná na psaní sms, že úplně přestala vnímat okolní svět a dívat se před sebe. Uvedl to server Daily Mail.

Článek

Záběry jsou pořízené ze dvou bezpečnostních kamer. Žena se soustředí na svůj mobilní telefon, když vtom narazí nohou do fontány, zakopne a celá se překlopí do vody, a to i s taškou a mobilním telefonem. Když se vzpamatuje, rychle se odebere z fontány ven a rozhlíží se, kdo ji mohl spatřit.

V tu chvíli se okolo nachází jen pár nakupujících a žena se domnívá, že tímto její trapas končí. Jejího škrobrtnutí si však všiml i muž z ochranky obchodního centra, který se jí zeptal, jestli je v pořádku. „Jsem jen trochu mokrá,“ odvětila promočená žena.

Ačkoli záběry mohly zůstat veřejnosti utajeny, na internet se dostaly nejspíš díky pracovníkům obchodního centra, kteří se rozhodli záběry z bezpečnostních kamer dát ven původně pouze pro své známé.

Reklama

Výběr článků

Načítám