Hlavní obsah

Žena spouštěla z balkónu po šňůře malé dítě pro spadlé oblečení

Novinky, Dagmar Plecháčová
Yozgat

Při věšení prádla se občas stává, že nějaký kousek oděvu spadne z balkónu dolů na zem. Pravděpodobně to se také stalo ženě v tureckém Yozgatu. Místo toho, aby si pro spadlé prádlo došla, přivázala ke šňůře malé děvče a spustila ho z balkónu dolů. Poté, co dítě oblečení zvedlo, žena zase dítě na šňůře vytáhla zpátky.

Článek

Jen těžko pochopitelnou podívanou se podařilo natočit dvěma náhodným přihlížejícím na mobilní telefon. Neznámá žena připevnila k dívčině tričku šňůru, přehodila ji přes zábradlí a dítě pomalu začala spouštět k zemi. Tričko se přitom holčičce málem vysvléklo, hrozilo tak, že by mohla spadnout dolů, informovala agentura Reuters.

Podle očitých svědků, kteří videozáznam pořídili, ženě zřejmě z balkonu spadl kus oblečení na zem před domem nebo na balkón pod nimi. Turkyně místo toho, aby si pro něj došla či zazvonila u sousedů, radši nesmyslně riskovala.

K celému případu je však velice málo informací, dosud se ani neví, zda byly žena s dívkou příbuzné. Je ale možné, že se o celou událost začnou zajímat sociální pracovnice či dokonce policie. Zvlášť poté, co se videozáznam dostal do médií.

Reklama

Výběr článků

Načítám