Hlavní obsah

Bartošová doufá, že bude brzy rozvedená: O Pomejem nechci už ani slyšet

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Iveta Bartošová se chystá k soudu, 18. října ji čeká první rozvodové stání s manželem Jiřím Pomejem. Věří, že ten den bude opět svobodná. "Už abych to razítko měla a byla zase volná," říká zpěvačka.

Článek

"Původně jsem chtěla k rozvodu poslat jen svoji právničku Ivanu Kejmarovou, ale nakonec jsem se rozhodla, že k soudu půjdu. Bylo by skvělé, kdybych za dva týdny byla zase svobodná," řekla Novinám Bartošová.

"Už aby to bylo za mnou a to poslední razítko jsem dostala. Často slýchám otázku, jestli je to definitivní, odpovídám, že ano. Obvykle se dávají tři šance, já dala čtyři a víc už jsem dát nemohla, zničilo by mě to," vysvětluje zpěvačka.

K Jiřímu Pomejemu se už rozhodně vracet nikdy nechystá. "Mám to v sobě navždy vyřešené a jdu dál. Ulevilo se mně a taky Arturovi. Nechci už víc náš vztah řešit přes média, teď si hlavně přeju, aby lidi brali zase konečně v úvahu moji práci," doufá Bartošová.

Již 11. září pokřtí Iveta své album Děkuju vám, andělové. Desku pokřtí v den 14. narozenin svého syna Artura. Pro toho chystá prý i velké překvapení. Hit Heja Heja nyní slaví velké úspěchy. Vyhrál dokonce i hitparádu Kiss No. 6. "Mám velkou radost. Jakmile jsem se dozvěděla, volala jsem to Jarkovi (Jarek Šimek je producent a zpěvák, pozn. red.). Je to i jeho úspěch. Doufám, že se budou stejně líbit i další písničky z desky. Už se nemůžu dočkat křtu," dodala zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám