Hlavní obsah

Topmodelka Němcová ukázala své tělo v sexy prádle

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Topmodelka Pavlína Němcová se svlékla pro kalendář. Po Simoně Krainové, Ivě Kubelkové nebo Aleně Šeredové se stala tváří prestižního kalendáře, který je označován za český Pirelli.

Článek

Kalendář se fotil v Paříži. Francie je totiž druhým domovem české topmodelky. V patnácti letech tam odjela společně s Evou Herzigovou a Terezou Maxovou dobýt modelingový svět, vdala se tam a porodila syna. Po rozvodu ve Francii zůstala a až poslední roky se stále více vrací do rodných Čech.

Němcová s realizačním týmem v čele s fotografem Standou Merhautem strávila v Paříži týden. Fotilo se ale jen tři dny, protože jim nepřálo počasí. "Pavlína byla úžasná průvodkyně a byli jsme unešeni z její profesionality. Fotili jsme u Eiffelovy věže, u Opery, na Trocaderu nebo v Sacre Coeur," prozradil Novinkám producent kalendáře Stock pro rok 2011 Pavel Trčka.

Němcová se v kalendáři objeví jako něžný anděl, předvede své tělo v sexy prádle a ukáže se i jako vášnivá dračice. Focení mělo velká bezpečnostní opatření, protože Němcová také pózovala ověšená diamanty D.I.C. za desítky miliónů korun navržené Blankou Matragi.

Reklama

Výběr článků

Načítám