Hlavní obsah

Lopezová zuří, za porotcování v soutěži dostane o 110 miliónů míň než Tyler

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

V příštím ročníku soutěže American Idol, americké obdobě české Superstar, zasednou v porotě Jennifer Lopezová a Steven Tyler. Ovšem zpěvačka bude vedle frontmana skupiny Aerosmith úsměv předstírat. Požadovala totiž původně honorář ve výši patnácti miliónů dolarů (276 miliónů korun), ale nakonec se musela smířit „jen“ s dvanácti milióny (221 miliónů korun). Teď se ovšem dozvěděla, že Tyler dostane miliónů osmnáct, v korunách tedy 331 milionů.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová bude novou porotkyní soutěže American Idol.

Článek

Oba zasednou vedle veterána této soutěže Randyho Jacksona a nahradí v rolích porotců Simona Cowella, Ellen DeGeneresovou a Karu DioGuardiovou. Tvůrci pořadu si od obnovy slibují, že přitáhne k obrazovkám opět milióny diváků, ačkoli se bude vysílat už desátý ročník.

„Chci objevit nového Michaela Jacksona, bude to nejlepší idol všech dob,“ slibuje si Lopezová od účasti v porotě.

Jinou motivaci, vedle té finanční, má ale Steven Tyler. „Chci do této horské dráhy vnést víc rocku, takže pokud máte srdce, talent a cit pro něj, mohli byste se stát příštím americkým idolem,“ vzkázal Tyler budoucím talentům.

Reklama

Výběr článků

Načítám