Hlavní obsah

Rodina po sedmi letech našla svého ztraceného psa

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lake Orion

Příběh jako vystřižený z filmu s typicky americkým happy-endem se stal rodině Davisových z Lake Orion v Michiganu. Před sedmi lety Davisovi vlastnili štěně výmarského ohaře Jakea, ale jednoho dne se z jejich zahrady ztratil, nejspíš jej někdo ukradl. Když majitelé přestali doufat, že se ještě někdy se svým psem shledají, zazvonil po sedmi letech telefon, odkud se ozvalo: „Máme u nás vašeho psa.“

Článek

Jake se ocitl v útulku pro zvířata v Kentucky, které je od Michiganu vzdálené stovky kilometrů a po sedmi letech se všichni nečekaně opět shledali. Davisovi byli spolu s jejich znovu nalezeným Jakem i hosty pořadu The Early Show, kde příběh vyprávěli divákům.

„Den po Díkůvzdání moje žena odešla udělat pár předvánočních fotografií našich dvou dcer ven a když se zhruba po 45 minutách vrátila, Jake byl pryč. Smutná byla hlavně dcera Izabella, které byly tehdy tři roky. Tehdy roční Lola si z toho dne nepamatuje nic," řekl otec Brad Davis.

Jake si na své původní majitele hned zvykl

„Když však minulý týden zazvonil telefon a bylo nám sděleno, že se náš pes našel, byli jsme opravdu překvapení. Právě jsme se totiž z Kentucky vrátili, byli jsme tam v Louisville na cyklistickém závodě mého syna. Den po návratu domů nám zavolali, že našli našeho psa. Jsou to přitom teprve tři měsíce, co jsme si pořídili jiného. V telefonu nám sdělili, že je ten pes očipovaný, a to mi bylo hned jasné, že se jedná o našeho sedm let ztraceného Jakea,“ vyprávěl Davis.

„Hned druhý den ráno jsem se za ním rozjel. Byla to sedmihodinová cesta tam i zpět, domů jsme se dostali až večer kolem půl desáté. Bylo to ale skvělé,“ dodal otec Brad. Jake se v rodině aklimatizoval velice rychle a ke svým staronovým majitelům přilnul stejně, jako kdyby mezi nimi žádných sedm let odloučení ani nebyl.

Reklama

Výběr článků

Načítám